Voor winkeliers
FAQ

Veel gestelde vragen

Het ruilen van je aankoop kan bij de winkel waar je je aankoop hebt gedaan. De winkelier zorgt voor een gepaste oplossing. Er is voor de winkelier geen verplichting om met een vervangende Ziggo cadeaubon terug te betalen. Het staat de winkelier vrij dit in cash dan wel middels een eigen tegoedbon te doen.

​Neem contact op met onze service-lijn​ (052-7638648, ma-vr. van 8:00 tot 20:00 uur, zaterdag van 9:00 tot 18:00 uur).

​Dat is niet nodig. U kunt als betaalmiddel de code op uw brief laten scannen door één van de deelnemende winkeliers.

​De Ziggo Cadeaubon is geldig tot de einddatum die in de brief is aangegeven. Doorgaans is dit tot 1 maand na ontvangst van uw brief.

​Binnen 2 weken na het aansluiten van uw Ziggo-apparatuur ontvangt u een brief met de cadeaubon.

​Check eerst of de winkel deelnemer is van de Ziggo-actie. Een actueel overzicht van de deelnemers vindt u op www.ziggolokaal.nl. Werkt de code niet na het scannen door de winkelier, dan kan de winkelier de code handmatig invoeren. Lukt dit ook niet, bewaar dan uw brief met QR-code goed en neem contact op met onze service-lijn​   (052-7638648, ma-vr. van 8:00 tot 20:00 uur, zaterdag van 9:00 tot 18:00 uur).

​De Ziggo cadeaubon is te besteden bij de lokale winkels die deelnemen aan de Ziggo-actie.

Alle deelnemende winkels zijn te vinden door de QR-code zelf te scannen of na het invullen van de code op www.Ziggolokaal.nl het antwoord

Dat is mogelijk, wel moet het gehele bedrag van de bon in één keer worden besteed.

Deze kunt u inleveren bij de winkelier of weggooien. De QR-code is niet meer bruikbaar.

Dat is in principe niet mogelijk. Het is aan de betreffende winkelier om hierin te beslissen.

Geef bij het afrekenen aan dat u een Ziggo cadeaubon heeft en laat deze scannen door de winkelier.

Als u een abonnement heeft afgesloten bij Ziggo, ontvangt u binnen 2 weken na het aansluiten van uw Ziggo-apparatuur een brief met de cadeaubon. Heeft u deze na 2 weken niet ontvangen, neemt u dan even contact op met onze service-lijn. (052-7638648, ma-vr. van 8:00 tot 20:00 uur, zaterdag van 9:00 tot 18:00 uur).